TORSDAGEN DEN 21 APRIL slår vi upp portarna!

NY: BBQ GALORE FOOD

Vår nya restaurang kommer servera en fantastisk lunch för att sedan övergå till en trevlig samlingsplats med mat & dryck, samt de stora
sporthändelserna för de som önskar det. Vi har en mindre ala carte och senare på dagen kan man avnjuta hela vår meny. Under helgerna serveras en BBQ Brunch.

VI SÖKER NU DIG TILL BBQ GALORE FOOD
1 st enastående kökschef som vill servera göteborgs bästa lunch. Arbetstid är dagtid måndag – fredag och vi ser gärna att du har
lång erfarenhet från högpresterande kök med inriktning på grill & ala carte matlagning. Deltidsanställda bar- & serveringspersonal Ett fantastiskt roligt jobb med variernade arbetstider.

NY: BBQ GALORE DELI

Vår manuella deli, kött och färdiglagad-matdisk kommer att ha det mesta och bästa av kött, ostar, skinka, korv och grillat. Också ett stort utbud av färdigmat, både i lösvikt och i portionslåda. Vi serverar även en varm dagens att ta med. Från delin kan man beställa ur vår cateringmeny såväl till fredagsmyset som till den stora festen.

VI SÖKER NU DIG TILL BBQ GALORE DELI
Hel och deltidsanställda som har mycket god kunskap om vad som serveras och har den rätta inställningen. Önskvärd bakgrund är manuell deli, restaurangkök samt ett gediget brinnande intresse för det lilla extra.